Kom i form med Sketchers Shapeups

Sketchers hævder at deres Shape-ups hjælper dig til at tabe vægt, tone ballerne og andre fantastiske ting, uden det kræver andet end at tage skoene på og gå rundt i dem. Konceptet kender man også fra Reebok’s Easytone sko. Vi viser dig her, hvor du kan købe Sketchers Shape Ups, og læse mere om dem.

De fleste er nok interessere i et par sko, der toner musklerne, fjerner appelsinhud, og får dig til at tabe vægt – derfor er Sketchers Shapeups et interessant produkt. Du kan læse en anmeldelse af Sketchers Shapeups fra thegloss.com her. Umiddelbart et positivt første indtryk. Største problem ved fitness-skoene fra Sketchers er vel at de ikke er super-elegante, men derimod en smule klodsede at se på.

I danmark kan du på nettet købe Sketchers Shape-ups fra den store online-skobutik brandos.dk. De har et stort udvalg, som du kan se her.

Har du erfaringer med Sketchers Shapeups så del dem endelig i kommentar-feltet. Kender du andre steder man kan købe fitness-skoene, er vi naturligvis også interesserede.

Redaktionen Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *