Sort kjole med rullekrave til vinter

Lige for tiden craver jeg en sort stram kjole med rullekrave. Men jeg har dog et lidt ambivalent forhold til lige præcis rullekraver. En stram trøje med rullekrave minder mig om en blanding af Audrey Hepburn og de grimme halvfemsere, hvor alle gik med rullekravesweatre med regnbuefarver. Så der er altså både gemt positive og negative konnotationer i rullekraven. Men mon ik det er noget andet med kjoler? Sikkert ikke. Måske er det derfor, jeg ikke har købt en endnu. Halvfemserne vil altid spøge i min bevidsthed.

Men ak ja. Man har vel aldrig rigtig brug for en sort kjole stram kjole med rullekrave. Og man ville måske aldrig gå i den, da den jo er forfærdelig stram.

Men jeg kunne nu godt finde på, at give den sorte kjole en chance. Jeg tror det bliver nummer tre eller fire. Nummer tre har en blødere og mere barnagtigt look imens nummer fire er en, man sagtens både ville kunne have på på arbejde og i byen.

Alle kjolerne på billedet kan købes på asos.com for 213-245 kr.

Redaktionen Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *