Nyt mærke: Hjort Smykker – Unikke Smykker Online

Der er dukket et helt nyt og fedt smykkemærke op på nettet. Navnet er Hjort Smykker og de designer og sælger unikke smykker online som du kan købe.

Hjort Smykker har et udvalg af unikke og flotte smykker til den kræsne og modebeviste kvinde. Smykkerne udstråler eksklusivitet, stil og personlighed. Nikolaj Mogensen er iværksætteren bag det nye smykkemærke, der skal udstråle stil, design og kvalitet.

Kollektionerne tæller to kollektioner af smykker, henholdvis en Vintage kollektion og en Wood kollektion. Wood kollektionen består af unikke håndlavede smykker i træ og sølv, mens smykkerne i Vintage kollektionen kommer i antik vintage stil. I kollektionerne er der smykker som øreringe, halskæder, armbånd, ringe og ørestikker. Alle Smykkerne fra Hjort Smykker er produceret udelukkende af kvalitetsmaterialer som sølv, halv ædelstenen, ædelstene og træ.

Vi har valgt et af Hjort Smykkers store blomstrede træ ringe som eksempel på hvad hvilke flotte smykker de laver (se billedet ovenfor). Hvem får ikke lyst til at købe en af disse store voluminøse cocktail ringe – så er rådet i hvert fald givet videre ;-) .

Klik dig ind på Hjort Smykkers hjemmeside og se det flotte udvalg af smykker online og finde lige præcis det smykke, der passer til dig og din stil.

http://hjortsmykker.dk

Redaktionen Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *