Guide: Skift garderoben ud med nyt brugt tøj

Køber du dit modetøj brugt på nettet kan du spare masser af penge. Du kan for langt færre penge få skiftet din gamle garderobe ud med noget nyt og spændende. Læs med her og få 5 tips til hvordan du få størst succes med at købe brugt tøj på nettet.

1. Køb fra folk du kan stole på

Sørg for at de personer du køber fra har rigtige profilbilleder, at du har deres adresse og telefonnummer. Kig også efter om de har anmeldelser og se hvad folk skriver om dem. På den måde får du et billede af om du kan stole på sælgeren.

2. Sæt dit godt ind i produktet

Det kan være rigtig svært at forestille sig hvordan tøjet ser ud i virkeligheden og ofte bliver man faktisk også skuffet. Det er derfor vigtigt at du kigger grundigt på billederne og desuden læser beskrivelsen tæt. Har du spørgsmål omkring tøjet så få dem spurgt med det samme så du ikke køber katten i sækken.

3. Køb det sikre tøj

Når du køber tøj på netteter en god idé at gå efter det tøj der med sikkerhed bliver en succes i din garderobe. Det kan eksempelvis være tøj, hvor størrelsen ikke har ret stor betydning. Det kan også være tøj, hvor farverne er til at gennemskue eller hvor farverne passer til meget af dit andet tøj. Du kan også sikre dig succes med dit indkøb af brugt tøj ved at gå målrettet efter mærkevarer. Det er her oplagt at søge specifikt på dine favorit mærker. På den måde ved du i højere grad hvad du får, kvalitet kender du og du har rig mulighed for at kunne sælge tøjet videre når du selv har lyst til noget nyt.

4. Prut og spar penge

Find din indre krejler frem – prut om prisen på tøjet og spar penge. Det er sjovt for både køber og sælger. Du kan desuden spare penge ved at presse sælger lidt på prisen. Vær dog realistisk med hvad du vil give for tøjet. Der er ingen grund til at spilde din og sælgers tid med urealistiske og alt for lave bud. På næsten alle platforme til salg af brugt tøj, der findes i Danmark, er det muligt at prutte om prisen. Gør det og spar masser af penge.

5. Undgå hælervarer

Desværre findes der hælervarer på nettet og dem skal du undgå. Det gør du ved udelukkende at handle med folk du synes du kan stole på, ikke gå efter urealistisk billigt tøj og samtidig spørge efter kvittering, købstidspunkt og butik. Generelt handler det om at bruge sin sunde fornuft. God jagt

Redaktionen Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *