H & M rabatkode oktober 2011

I efteråret 2011 har H og M en ny rabatkode, du kan bruge og spare lidt penge. Se her, hvad rabatkoden er.

I efteråret 2011 er Henne og Mauritz klar med  deres nyeste Conscious Collection. En kollektion med mere bæredygtigt tøj, end man ellers kan finde på H&M’s hylder i butikken. Men det bliver hurtigt udsolgt, så hvis du er hurtig, kan du købe det med den nyeste rabatkode. Min favorit er den hvide kjole på billedet, som du kan finde hm.dk.

Ellers kan du jo også bare købe dine basics til vinteren, som varme strømper, strømpebukser og undertrøjer. Rabatten giver nemlig 10% rabat på hele dit køb. Bortset fra ikke nedsatte varer eller varer til kampagnepris.

Hvad: Kode til HogM online

Koden: 9415

Hvordan: Skriv koden ind, når du betaler

Hvor meget: 10%

Hvor længe: Til d. 16. oktober 2011

Redaktionen Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *