Bling bling: Her kan du købe Nialaya ambånd og smykker

P. Diddy, Jessica Alba, Madonna, Morten Breum, Rick Ross, Kelis, David Guetta, Russel Simmons. Det tager lang tid at namedroppe alle de berømtheder, der efterhånden er blevet set med armbånd og smykker fra Nialaya- designet af danske Jannik Olander. Vi guider dig til de bedste steder at købe Nialaya, så du kan blive bling til sommeren.

På rekordfart er især armbåndene fra Nialaya blevet et kæmpestort hit – så stort at designer og ejer af Nialaya Jannik Olander vel allerede nu kunne trække sig tilbage til en Karibbisk ø! Når først en mand som P. Diddy – tidligere kendt som Puff Daddy – forelsker sig i et produkt, som det var tilfældet med Nialaya, jamen så spreder trenden sig med raketfart.

Nialaya smykker og armbånd har helende kræfter

Nialaya er som sagt skabt af danske Jannik Olander, der har en fortid hos Ralph Lauren og Tommy Hilfiger. Jannik er bosat i Hollywood, hvor også Nialaya-smykkerne bliver fremstillet. De laves blandt andet af diamant, guld, sølv, onyx og perler. På Nialayas hjemmeside kan man læse sig til at inspirationen til navnet og til at skabe de smukke smykker kom efter et skæbnesvangert møde med en shaman i Indien. Man kan også læses at alle stenene i Nialaya-smykkerne har helende kræfter og forbedrer kroppens energi. Det er naturligvis altid kontroversielt at komme med sådanne udmeldinger, som man jo ført har set med power balance armbåndet, men ikke desto mindre laver Nialaya nogle fede armbånd til både mænd og kvinder og herunder kan du se, hvor du kan købe dem.

Her kan du købe Nialaya smykker og armbånd på nettet:

Et af de bedste steder at købe Nialayas fede armbånd og smykker er på Nialayas egen hjemmeside – der er fri levering.

Den eneste danske forhandler jeg har fundet er agusta.dk, der fører et lille udvalg af Nialaya armbånd.

Det skulle dog også være muligt at få en god pris på Nialaya armbånd og smykker på både dba.dk og trendsales.dk.

Her kan du købe Nialaya smykker og armbånd i fysisk butik:

Vi har ikke lavet den store research på, hvor man kan købe Nialaya, hvis ikke på nettet, men vi skylder en tak til bloggen amantasticworld.dk, der i et indlæg oplyser, at man kan købe Nialaya armbånd i butikkerne XO Suite i Frederiksgade, København og Reeslev Ure og Smykker i Bredgade 19, København.

Har du erfaringer – gode eller dårlige – med Nialaya produkter, eller kender du en god forhandler vi har overset så skriv gerne en kommentar!

Redaktionen Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *