Her finder du billige afbudsrejser til Thailand i 2011

Den danske sommer har ikke helt levet op til forventningerne, derfor er afbudsrejser en god mulighed for at få en god ferie med kort varsel. Vi guider dig her til nogle gode charter- og afbudsrejser til Phuket og Hua Hin i sommeren og efteråret 2011

Der er mange smukke steder at besøge i Thailand. To af de populæreste rejsemål er Hua Hin og Phuket. Vi har lavet lidt af forarbejdet for, så du forhåbentlig kan finde lidt inspiration til rejsen til Thailand – måske passer en af de rejser vi har fundet lige på dine behov:

Her finder du vores artikel om charter- og afbudsrejser til Hua Hin i Thailand

Her finder du vores artikel om charter- og afbudsrejser til Phuket i Thailand

Redaktionen Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *