Bownty.com samler alle daily deal tilbud på et sted

Er du en af de mange, der hver dag får tilsendt såkaldte “daily deal” tilbud fra steder som Sweetdeal, Downtown og Savemyday, der tilbyder 50% rabat på især wellness, sushi og restaurantbesøg? Så vil du klappe i hænderne over hjemmesiden Bownty.com, der samler alle de mange tilbud på et og samme sted

Konceptet bag Bownty er simpelt: du oplyser, hvilken by du ønsker at modtage tilbud til, og får derefter dagligt tilsendt en email med de bedste tilbud fra alle de førnævnte “daily deal” sider, heriblandt Sweetdeal og Downtown, der alle tilbyder services og produkter, som f.eks. wellness og weekendophold til halv pris. Dette betyder at du ikke længere behøver modtage tilbud fra en række forskellige “deal”-sider, men bare én, nemlig Bownty.com.

Vi vil dog anbefale at man ikke straks framelder sig alle de andre sider, da hele grundlaget for at sikre dig de gode tilbud, som oftest kommer på baggrund af email-databasens størrelse. Istedet kan man anmelde emails fra disse sider som spam, og nøjes med den ene mail fra Bownty.com, der samler alle “daily deal” tilbuddene samme sted.

Det er ganske gratis at bruge Bownty.com, og når man er tilmeldt kan man yderligere personificere sin profil så man kan præcisere indenfor hvilke områder man vil have tilbud. Du kan også her tilføje flere byer, hvis du ikke kun vil have tilbud til en by. På siden kan du også sortere i de mange tilbud fra mere end 50 “daily deal” sider, så du f.eks. kan se de tilbud med den højeste besparelse øverst.

Bownty.com arbejde under mottoet, “Every Deal. Every City. Every Day”, og målet er da også at man i fremtiden, ikke bare vil modtage tilbud til danske byer, men også til udlandet. Dette kan betyde at du før du skal på rejse til f.eks. London, har mulighed for at købe tilbud hjemmefra. Hvornår og hvordan dette kommer til at træde i kraft ved vi dog ikke på nuværende tidspunkt, men det lyder som en spændende udvikling af “daily deal” konceptet.

Er du ikke overbevist endnu, så besøg Bownty.com her og se de mange gode tilbud!

Redaktionen Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *