Ej Sikke Lej lagersalg oktober 2011 i Aarhus og København

 efteråret holder børnetøjmærket Ej Sikke Lej lagersalg for at rydde op på lageret. Se her, hvor du kan komme til lagersalg med Ej Sikke Lej og få fat i billigt børnetøj.

Jeg er godt nok født i firserne, men det gør mig rigtig glad, at se tøjet fra Ej Sikke Lej. Det minder mig om det farvestrålende velour tøj, som vi løb rundt og legede i dengang. Og som de selv skriver på hjemmesiden: “Vores børnetøj er inspireret af 70´ernes ubekymrede og glade stil men er samtidigt nutidigt. Dette viser sig i vores stærke farvevalg, samt ved tøjets snit og valg af materialer. Det er vigtigt for os at tøjet føles behageligt at have på og ikke begrænser børns bevægelsesfrihed.”

Mærket er opstået, fordi Margit Egeskov og Marlene Eger Ullum bag børnetøjet synes det var sjovt. Sjovt at lave en børne t-shirt med deres logo ugle. Man kan mærke de gode vibes, når man ser det glade tøj, så skynd dig til lagersalg med Ej Sikke Lej,

For detaljer omkring lagersalget i Aarhus og i København se billederne nedenunder :

 

Redaktionen Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *