Guide: 6 skønne forårsjakker til kvinder

Vejret et blevet skønt udenfor, og det kan garderoben også hurtigt blive. Shoppingg Spree viser dig 5 lækre forårsjakker i alt fra læder til denim.

Læderjakker er næsten altid på mode i en eller anden form. I år må de gerne være simple og korte. Der skal helst ikke være for mange dataljer, og det er denne læderjakke et perfekt eksempel på. Du kan købe den lækre læderjakke hos So Last Season, hvor du sparer over 2.000 kr.

Denne jakke minder lidt om de fede Fjäldräven-jakker. Du kan have meget tøj indenunder, og så er den samtidig pæn. Du kan købe den praktiske Fred Perry jakke på asos.com.

Kapper er hot hot hot igen i foråret. Heldigvis kan man genbruge sin gamle kappe, men du kan også investere i denne lækre kappe fra Raoul, hvor du binder i taljen, så du ikke ligner et telt. Du kan få den smukke kappe fra Raoul på triercopenhagen.com.

Den lidt drengede anorakstil fra Wood Wood holder år efter år. Det er en praktisk og lækker sag. Læg mærke til den enormt store lomme på maven. Du kan få den lette anorak fra på Wood Wood’s hjemmeside.

ASOS: Absolute Western Jacket DKK 390.20 fra asos.com

Denim-jakken er på mode fra hver til hvert andet forår. Det er en god investering, hvis du ikke allerede har en. Det er nemlig en god standardjakke, der går til det meste sommertøj. Du kan købe cowboy-jakken her fra asos.com her.

ASOS Leather Cropped Blazer DKK 975.50 fra asos.com

Korte jakker bliver et stort hit. De kan bæres med længere trøjer indenunder, for ærmerne er også ofte ret korte og ikke det, som normalt anbefales af mor. Men godt ser det ud. Du kan købe den smarte læderjakke på asos.com.

Redaktionen Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *