Er der en iphone 5 slim på vej?

Igår kunne flere blogs rapportere om et billede af det, der kunne være en kommende iphone 5 slim! Ja du hørte rigtigt! Kort efter kunne gadget-hjemmesiden Gizmodo så desværre skyde iphone slim-rygterne ned!

Rygterne verserer lige nu i hele blogosfæren om en mulig iphone 5 slim. Gizmodo har netop rapporteret at de billeder, der først dukkede op på Twitter var falske.

På fransk stod der på den originale Twitter-besked noget der fra fransk kan oversættes til noget i retning af: “Et billede som dette ville kunne drive nogle sider (hjemmesider) til vanvid”. Denne oversættelse havde de fleste bloggere altså overset. Om dette betyder vi aldrig får en iphone slim er umuligt at spå om, det ser bare desværre ikke ud til at blive lige i denne omgang!

Indtil man ved, hvornår iphone 5 kommer på gaden, må vi nok indstille os på flere rygter som dette.

Se billedet af den (desværre) falske iphone 5 slim her

Redaktionen Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *