Udsalg: Billige hoteller i New York

Hotels.com har 20-års jubilæum. Det fejrer de med 20-dage med billige hoteller verden over. New York er en af verdens mest populære feriedestinationer og er heldigvis med på listen over byer med hoteller til nedsat pris!

For at få glæde af de billige hoteller i bl.a. New York skal du booke hotellet inden 20. august. Du skal være hjemvendt fra rejsen inden 20. december. Du kunne altså passende booke et billigt hotel i New York og tage på juleshopping i  december!

Du sparer på de fleste hoteller enten 35% eller får du f.eks. 3 overnatninger for prisen af to osv. Kig selv nærmere på de billige hotelværelser i New York her. Så vidt vi har forstået kan tilbuddene ændre sig fra dag til dag, så kig ind af og til indtil du finder det rigtige tilbud. God rejse!

Redaktionen Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *