Her kan du købe Billi Bi støvler og sko

Vi guider dig her til, hvor du med fordel kan købe de populære støvler og sko fra det populære danske mærke Billibi.

Billi Bi forener det bedste fra Danmark og Sydeuropa. De lækre sko og støvler bliver hovedsageligt designer herhjemme i Danmark og blive produceret i Spanien og Italien. Siden de lancerede den første kollektion i 1993 er Billibi i høj grad blevet forbundet med enkelt design og lækker kvalitet.

Du kan købe Billi Bi i de fleste danske byer. I København kan du blandt andet finde de populære sko og støvler i Magasin, Illums Bolighus og hos Carla F. I Aarhus finder du ligeledes Billi Bi i Magasing, hos Salling og i Skoringen. Her kan du selv finde den nærmeste Billi Bi forhandler.

Som det ofte er tilfældet kan man også når det kommer til Billi Bi finde nogle mere fordelagtige priser når man handler på nettet. Det kan dog være lidt af en jungle, og kræver lidt research for at finde det bedste sted med hensyn til pris og leveringsbetingelser, så vi har taget et kig for dig.

Brandos.dk er et super sted at købe sine sko og støvler – også fra Billi Bi, da de altid har gratis fragt. Brandos har et stort udvalg af Billi Bi støvler og sko, og har desuden tilbud på en del af dem for tiden (januar), så der er god mulighed for at spare en sjat penge. Se her om netop den model du leder efter fra Billibi er på udsalg.

På Carla F’s onlinebutik er der om noget et endnu større udvalg af sko og støvler fra Billi Bi, og en stor del af disse er også på udsalg (januar). Der er fri levering fra Carla F, så det er bare med at kigge forbi og se om den model fra Billi Bi du leder efter er på tilbud.

Har du set en butik på nettet med specielt gode priser eller vilkår når man skal købe Billi Bi, så del det endelig med os andre. Det gælder også hvis der skulle være en fysisk butik, der f.eks. har udsalg eller tilbud på Billi Bi støvler og sko.

Redaktionen Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *