Konkurrence: Vind Nialaya smykker – armbånd eller halskæde

Så er der igen godt nyt til alle Jer der elsker de danske Nialaya armbånd og smykker. Nialaya er skabt af danske Jannik Olander, der har fundet inspiration til smykkerne på sine rejser i østen. Se her, hvordan du kan deltage i konkurrencenn om de populære smykker.

Nialaya smykkerne – især armbåndene har på kort tid taget USA med storm, og store stjerner som Jessica Alba er endda blevet set med et af de populære armbånd. Nialaya er også stille og roligt ved at slå igennem her i lille Danmark, hvor vi jo eller sikke har tradition for at flashe vores bling bling på samme måde som i Hollywood. Det kan dog være dette er ved at ændre sig.

For at deltage i konkurrencen om armbånd eller halskæde fra Nialaya Jewelry skal du blot svare rigtigt på et enkelt spørgsmål på Womans hjemmeside. Du skal være fyldt 18 for at deltage. Deltag i konkurrencen om Nialaya smykker og armbånd her.

Redaktionen Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *