Pede & Stoffer har åbnet webshop med gratis levering

En af de fedeste tøjbutikker i København – specielt når det drejer sig om tøj til mænd, har for nyligt åbnet en webshop med tøj til mænd. Når man kigger på udvalget, der bl.a. tæller de himmelstormende danske mærker Han KjøbenhavnNNO7 og Won Hundred – og lægger fri fragt oveni så får man en seriøs bejler til titlen som en af de fedeste online tøjbutikker til mænd.

Pede og Stoffer har i snart mange år været en af de fedeste tøjbutikker i København. Butikken i Klosterstræde har nu langt om længe åbnet en netbutik, der har et ret fantastisk udvalg. Her er et lille udsnit af de mærker, der sælges: Han KjøbenhavnNN07Won HundredGant RuggerLevi’s Vintage ClothingOur LegacyA.O.Lee 101 og listen fortsætter.

I anledning af åbningen er der fri levering til alle kunder, der køber fra Danmark. Vi krydser fingre for at det fortsætter lang tid endnu!

Besøg Pede & Stoffers webshop her

Besøg Pede & Stoffers hjemmeside her

Har du selv haft gode – eller dårlige erfaringer med Peder & Stoffers webshop, så skriv endelig en kommentar!

Redaktionen Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *