Guide: Efterårsmode til kvinder 2011

Efteråret er da vist unægteligt over os, men den gode nyhed er: En undskyldning for at shoppe. Vi giver dig her et overblik over efterårsmoden.

Azteker (indianer), cowboy, safari, army… alle sammen er tilbage. Jordfarver er det du skal gå efter i et look, der siger: Jeg elsker naturen. Fjerøreringe, læderbælter og mokkasinere er virkelig hot lige nu.

Efterårets jakker skal være i jordfarver med fornuftige detaljer. Vi guider dig igennem regnfrakker, kapper, ponchoer, og parkaer. Se her, hvilke typer der er de hotteste, og hvor du kan købe din favorit. Læs hele den store guide til efterårets jakker og frakker her.

Eftåerårets støvler og sko er åh så vigtige. Vi vil have praktiske og flotte støvler på samme tid. Efterårsmoden er meget præget af det danske regnvejr. Gummistøvler er desværre et must. Det er både Hunter og de nye fede alternativer. Se også Mokkasiner Dr. martens og knæhøje støvler til din efterårsgarderobe. Se: Den store guide til støvler og sko i efteråret 2011

Azteker/Indianer stilen er det flotteste i mine øjne lige nu:

GUIDE: HER KAN MAN KØBE DEN MØNSTREDE AZTEKER-NEDERDEL

Her kan du få de fede ear cuffs til efteråets kolde øre:

EFTERÅRSMODE: KØB EAR CUFF ØRERINGE HER

Redaktionen Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *