Moods lagersalg 2011 – gør et kup

Moods eller Moodsshop er en af de fedeste online butikker når det gælder især design og interiør. Mærker som Ferm-living og By Nord er bare nogle af de populære mærker de fører. Nu holder Moods et af deres sjældne lagersalg i deres showroom i Nærum i oktober 2011.

Når Moods holder lagersalg d. 1. og 2. oktober 2011 er det med nedsatte priser på f.eks. lamper, lysestager, te, tasker, tørklæder, sengetøj, bæørnetøj, legetøj og meget mere. Det fremgår ikke endnu hvilke mærker der vil være på udsalg, men nogle af de mærker som Moods normalt sælger er: Birkenstock, By Nord, Deamond, Ferm-Living, Muuto, Fjällraven, Fatboy og Hay CPH for at nævne bare et par få.

Dørene er åbne 1. og 2. oktober 2011 fra kl. 10-15 begge dage. adressen er Nærum Hovedgade 2, 2580 Nærum.

Husk at medbringe kontanter, da det ikke vil være muligt at betale med kort.

Redaktionen Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *