Her kan man købe Alexander Wang på udsalg

Elsker du også den hotte unge taiwanesiske designer Alexander Wang og hans design? Se her, hvor du kan købe alt hans tøj, sko og tasker på udsalg.

Alexander Wang har nok været en af de mest hypede designere ret længe. Han laver de fedeste tasker, støvler og kjoler, jeg længe har set. At han kun er syvogtyve og en smuk smuk mand, snakker vi ikke om.

Det kan godt være ret dyrt at købe Alexander Wangs design, men heldigvis er der hjælp at hente. Tøjet og hans accessories er på udsalg. Juhuuuuu. Jeg er personligt helt forelsket i maxikjolen til 2.900 kr. hos Nué Cph. Så smuk hele året rundt. Jeg forestiller mig selv til grill aften og til julefrokosten med denne.

Den øverste stribe på billedet og meget mere Alexander Wang kan du købe på The Outnet.

Den nederste stribe på billedet og flere godt udvalgte designs fra Alexander Wang kan købes på NuéCph.

Redaktionen Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *