Ønskeliste: Se den flotteste stramme sorte kjole fra Emilio Pucci

Du ser altid godt ud i den lille sorte kjole. Den slanker og fremhæver – specielt hvis den er syet godt. Se her, hvad jeg tror er den ultimative sorte stramme kjole.

Til efteråret, vintren og nytårsfesten holder den lille sorte kjole altid. Jeg har en, og den er fantastisk. Men det er altid godt at have flere, for man vil jo altid gerne have kjoler, der får en til at se tynd ud;-) Sort og stramt er godt for de fleste kropsforme. Lige præcis denne version fra Emilio Pucci ser ud til at fremhæve ens barm og formindske ens talje med guld broderiet. Det er en optisk illusion. Fantastisk!

Det er lige præcis den type kjole jeg gerne ville have på nytårsaften. Og mange andre aftener. Den er bare heeeelt ude fra min prisklasse. Øv øv øv. Jeg satser på, at den kommer på udsalg på net-a-porter’s udsalghjemmeside The Outnet.

Du kan købe den fantastiske lille sorte kjole fra Emilio Pucci hos net-a-porter for den nette sum af 16,452.38 kr. Yaikes!

Redaktionen Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *