Pristjek: Hvor køber man den billigste Weber gasgrill?

Hvilken bedre måde at fejre den danske sommer på end ved at investere i en blæret Weber gasgrill? Om du skal imponere vennerne med de perfekte spareribs til sommerens grillfest, eller om du er en af de mange, der tilbereder juleanden på din grill, så er Weber det naturlige valg. Vi guider dig her til de bedste priser på en gasgrill fra Weber.

Billigste Weber Q200

Wupti.com: kr. 1.699
Tgkshop.dk: kr. 1.995
På tilbud på Silvan.dk til kr. 1.898,95 indtil 16. juli

Billigste Weber E310

Wupti.com: kr. 3.999
Hjem.dk: kr. 4.995

Billigste Weber S330

Wupti.com: kr. 9.495
Hjem.dk: kr. 9.429

Alle priserne er inklusiv levering.

Har du set en af disse Weber gasgriller til en bedre pris, eller kender du en butik, fysisk eller på nettet, der sælger billige Weber produkter, så skriv endelig en kommentar så vi kan få gang i debatten!

Redaktionen Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *