Forårsudsalg: Spar 40% på hoteller i hele Europa

Går du og overvejer en lille rejse til Paris, Barcelona, London, Prag, Berlin, Stockholm, Madrid, Rom, Milano eller en anden fantastisk europæisk by – så har du lige nu gode muligheder for at spare masser af penge på hotelopholdet!

Foto: Wikimedia Commons

Hvis du bestiller før 27. april på Hotels.com og rejser inden 10. juni 2011 kan du lige nu finde masser af billige hoteller i byer som Paris, London og Barcelona, for at nævne et par stykker. De udvalgte hoteller giver op til 40 % rabat på ophold, der typisk skal være på mindst 2 nætter. Nogle af hotellerne giver rabatten ved 4 overnatninger.

Find de billige hoteller i Europa her

Gå direkte til de billige hotelværelser i Paris her

Gå direkte til de billige hotelværelser i Barcelona her

Gå direkte til de billige hotelværelser i London her

Redaktionen Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *