Guide: 5 geniale shoppingsites

Det er svært at få tid til at shoppe nogle gange – derfor er det så smart, at man nu bare kan shoppe over nettet. Vi giver dig en overskuelig guide for shopping på nettet for nybegyndere her. Elsker du at finde lige præcis dén smukke vintage kjole? Eller elsker du at gå i mærkevaretøj? Måske du bare gerne vil finde en billig kjole til på fredag? Her er 5 sites, som er gode til hvert sit formål.

BUBBLEROOM

BUBBLEROOM – er shopping-hjemmesiden, der bliver gjort reklame for, hver gang man ser Paradise. Så ved vi, hvem målgruppen er: kvinder mellem 15 og 40 år. Jeg har været inde på deres site i dag, og de har mange af de ungdommelige og billige mærker som Vila og B.Young og Ichi. Desuden har de en masse mærker, jeg ikke kender, og der er et par skønheder i blandt – som jo så er fantastiske køb, da de er i den billige ende.

Se mere om kjolen her.

ASOS

Det er vist ingen hemmelighed, at vi elsker ASOS hos Shopping Spree. Men det er velbegrundet. Det er billigt med en virkelig god service. Det er let at bytte. Du sender bare varen tilbage, og så får du pengene igen. Du mister de penge, du bruger på porto, men  det behøver ikke at blive så meget, hvis du sender som brev. ASOS har ofte mange rabat-koder og fri porto. Så hold øje med modeblogs som denne, hvis du vil shoppe hos ASOS.

ASOS står for As Seen On Stars – og giver tip til at få eksempelvis Mischa Bartons look. Der er alle mærker fra G-Star og Vila til Karen Millan og Paul Smith.

Se mere om stiletterne her.

EBAY

Ebay er et stort mysterie af en shopping-urskov. Det er helt umuligt at finde noget – og man har brug for uendeligt meget tid, hvis man skal browse. Det er her, du tager hen, hvis du ved, hvad du leder efter. Som hvis du nu leder efter en lækker vintage crossbody taske eller en brugt studiebog. Stedet er Ebay. Vi anbefaler, at du køber fra den Engelske UK Ebay. Her skal du ikke betale alverdens ekstra gebyrer og sproget er et vi kender – ja engelsk. Du kan selvfølgelig også tage det tyske eller det amerikanske. Vi tør bare ikke.

Se hvor du byder på tasken her.

NELLY

Nelly er hjemmesiden med de gode basisvarer. Der er mange flotte standard-kjoler og leggins, som det ses på billedet. De har den lækre brede elastik, der sidder, lige hvor den skal! Mærkerne er alle de billigere mærker som ONLY og VILA, men der er også nogle lidt mere interessante og ukendte mærker. BONUSINFO: Du kan af en eller anden mærkelig grund få alle Avril Lavignes parfumer.

Se mere om gamacherne her.

ELLOS

Når kategorien hedder kvinde på Nelly, hedder den dame på ELLOS. Det er der en grund til. Målgruppen er lidt ældre end ved de andre hjemmesider. Her er meget nydeligt tøj til lækre damer. Der er mange fine ting, som denne badedragt, der skjuler maven. Det kan vi godt lide herinde hos Shopping Spree.

Se mere om badedragten her.

Redaktionen Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *