Panasonic Lumix DMC-TZ20 er det perfekte kamera til sommeren 2011

Panasonic har i snart en årrække været helt i top når det gælder markedet for kompakte kameraer med super-zoom, hvilket de beviste med TZ20′s forgænger, det populære Panasonic Lumix DMC-TZ10. Står du overfor at skulle købe et nyt digitalt kamera inden sommerferien, så anbefaler vi den nye model, Panasonic Lumix DMC-TZ20, som bestemt ikke skuffer.

Det kan mildt sagt være uoverskueligt at vælge, hvilket digitalkamera man skal købe. Sony, Canon, Pentax, og Panasonic laver alle fremragende kameraer, og det er bare et par få mærker. Vi synes dog her på Shopping Spree at Panasonic Lumix TZ20 er et af de bedste digitale kameraer på markedet og giver den en stor anbefaling.

TZ20 fra Panasonic har blandt andet GPS, touchscreen, ansigtsgenkendelse, optisk zoom, 3D optagelse og ikke mindst en fantastisk fed superslow-function, som alene giver mange timers underholdning!

Kameraet har da også fået ganske fine anmeldelser, blandt andet af hjemmesiden alatest.dk.

Du kan sammenligne priserne på Panasonic Lumix DMC-TZ20 i Danmark på Pricerunner.dk.

Se også prisen på Panasonic Lumix DMC-TZ10 her.

Redaktionen Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *