Her køber du dine Adidas L.A. Trainers billigst

Knap er jeg kommet mig over min forelskelse i de fede Onitsuka Tiger sneakers, før jeg nu har kastet min kærlighed på de ligeså klassiske 80′er retro sneakers fra Adidas – LA Trainers. Se her, hvor du kan finde dem.

Efteråret er lige om hjørnet, det stopper dog ikke Shopping Spree i at anbefale et par sneakers til de tørre dage der forhåbentligt også kommer. I skarp konkurrence med New Balance og Onitsuka Tiger, er der i Adidas LA Trainers et godt alternativ.

Prisen på Adidas LA Trainers ligger på de danske netbutikker på omkring de 700 kr. Nogle modeller er der dog tilbud på og nogle er en smule dyrere. Check udvalget ud på brandos.dk og stadium.dk.

Det kan også anbefales at søge lidt rundt på nettet, for at se om de kan købes billigere fra udenlandske hjemmesider. En af disse er den tyske kolibrishop.com, der har et lille udvalg af Adidas LA Trainers. Prisen er her nogenlunde det samme, men de har blandt andet min favoritmodel, som jeg ikke så de andre steder. Check også amazon.co.uk, der også har et udvalg.

Redaktionen Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *