Her kan du købe Kristian Vedel fuglene

De smukke træ-fugle er blevet genintroduceret til det danske marked – og er blevet et must have i de danske hjem. Se her, hvor du kan købe kristian Vedel fuglene.

Kristian Vedel: Fugle

Kristian Vedel designede sin fugle-familie i 1959. Efter at have været ude af produktion i årtier er den nu blevet reintroduceret sammen med de to større fugle der aldrig tidligere har været produceret. Fuglene er håndlavede på et trædrejeri i Danmark og kan fås i naturligt og røget egetræ. Fugle familien består af 3 størrelser: børnene (den lille), forældrene (den store) og bedsteforældrene (den buttede).

Kroppen kan vendes op og ned sådan at den enten bliver en pige/dreng, mor/far eller bedstemor/bedstefar. Hovedet kan også drejes i alle retninger hvorved fuglen kan udtrykke mange sindsstemninger – den kan være glad, ked af det, nysgerrig osv.  Fuglene er af meget høj kvalitet idet træet er tørret i 10-15 år således at der ikke kommer sprækker eller misfarvninger i træet. Således ser originalerne fra 1959 stadig ud som var de lavet i går. En anden detalje ved fuglene er at deres øjne også er lavet af små stykker asketræ og ibenholt, så det er slidstærkt.

Farverne er lyst eller mørkt træ Størrelserne på fuglene er: Lille fugl: Højde 75 mm, diameter 40 mm Stor fugl: Højde 120 mm, diameter 65 mm Buttet fugl: Højde 105 mm, diameter 95 mm.

De fleste kender sikkert også Kaj Bojesens flotte træabe og de fine figurer af Hans Bølling.

Du kan købe Kristian Vedel fuglene på lerchedesign.dk

Du kan købe Kristian Vedel fuglene på ønskebasen.dk

Du kan købe Kristian Vedel fuglene på ulala.dk

Du kan købe Kristian Vedel fuglene på designdelicatessen.dk

Du kan købe Kristian Vedel fuglene på rikkitikkishop.dk

Redaktionen Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *