Carharrt huen: Her køber du den

Carharrts tøj er blevet meget moderigtig og næsten mainstream med de populære huer og jakker. Se hvor du kan købe de fede Carharrt beanies her.

I omkring 1995 gik alle med Carharrt. Alle havde den funky hoodie-trøje, der var lavet af et eller andet spacey stof. Så halvfemser! Med benvarmerne og underkjolerne ud over sin ellers normalt ydre kjole. Siden der blev Carharrt kikset i nogle år. Det var blevet for poppet og mainstream på trods af (eller fordi) mange techno-dansere elskede deres hoodies.

Så kom de tilbage for nogle år siden med ret cool street wear. De har en butik i Elmegade. Gaden som huser rigtig mange fede tøjbutikker, der var rimelig street.

Læs: Den store guide til shopping i Elmegade.

Nu er det så igen slet ikke til at slippe af med Carharrt. Alle går med det. I dag så jeg en teenagepige og hendes mor gå med den samme hue på Købmagergade. Så bliver det vist ikke mere folkeligt. Men der er jo en grund til at alle vil eje det: Det er pisse fedt design.

Jeg elsker deres huer, bukser, jakker osv. Det hele er stilrent og med et langvarigt design.

Den Carharrthue, man ser mest i det københavnske gadebillede er Carharrt Beanien, men den er dog lidt på vej ud igen. Heldigvis. Jeg er blevet fanget midt i en forvirring af, at huerne skal være for små og Lille-Per-agtige og for store og rasta-agtige. Nu kan man nu endelig gå med huer, der passer en i størrelsen. Hurra. Min yndlings er den første til venstre på billedet. Selvom de kalder det en beanie, ligner den det altså ikke!

Så se her, hvor du kan købe de fede Carharrt huer:

1. Carharrt-butikken i Elmegade.

2. Carhartts egen webshop.

3. Asos.com.

4. Undergroundshop.dk.

5. Skatehouse.dk.

Redaktionen Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *