Fede forårsjakker fra Pede & Stoffer

Tidligere i dag skrev vi om den nyåbnede webshop Pede & Stoffer har åbnet. På deres hjemmeside fandt vi et rigtig godt blogindlæg om nogle af de jakker de sælger i butikken. Han Kjøbenhavn er selvfølgelig repræsenteret, og det samme er Our Legacy og Won Hundred for at nævne et par få. Vi præsenterer her tre af vores yndlingsjakker fra webshoppen.

Her er vores tre favoritter – nederst kan du følge linket til blogindlægget fra Peder & Stoffer, hvor du kan se hele 17 af de fedeste jakker i webshoppen:

Den første jakke vi har valgt er fra Han Kjøbenhavn. Den er superfed og 2000 kr. må siges at være en rimelig pris. Jakken er både vind- og vandtæt så maner sikret mod en pludselig byge i det skizofrene danske forårsvejr.

Den næste jakke er af mærket Arc’teryx Veilance – et mærke jeg ikke kendte i forvejen. Og lad os da bare blive enige om at den foruden at være virkelig cool og elegant også er ens mule for dyr til den almindelige forbruger. Vi kan jo godt lide at finde gode varer billigt på shoppingspree – så lad dette være en undtagelse- man har jo lov at drømme!

Sidste jakke på vores forkortede liste er denne bad-ass læderjakke fra Munderingskompagniet. Der var flere læderjakker på listen på Peder & Stoffers blog, men denne faldt bedst i vores smag!

Se hele listen fra Pede & Stoffers blog her

Læs også: Pede & Stoffer har åbnet webshop med fri levering

Redaktionen Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *