crosstrainer

Find en god crosstrainer til hjemmet

I mange henseender kan det være en fordel at træne i hjemmet, da man herved først og fremmest bliver fri for at skulle transportere sig selv med træningstøj ned til motionscenteret. Herudover er det også muligt at få sig nogle korte afbræk fra hverdagen ved at tage nogle minutter på crosstraineren, hvor man ikke behøver at klæde om, hvorved det også bliver muligt at spare en del tid.

crosstrainer

En crosstrainer egner sig godt, uanset om du ønsker at forøge forbrændingen, komme i bedre form eller lignende, da det er muligt at styre intensiteter, distancer osv. selv. Crosstraineren kan også benyttes til at opvarme på, da den giver bevægelser i hele kroppen, hvorfor man kan blive klar til at lave guløvelser, træning med andre redskaber i hjemmet eller lignende. Herudover kan man ligeledes vælge at udnytte tiden, da det er muligt at se TV, læse og lignende, mens man står ved crosstraineren.

Hvilke funktioner skal crosstraineren besidde?

Det er ingen hemmelighed, at der findes mange forskellige crosstrainere på markedet, og alle de forskellige crosstrainere har forskellige kvaliteter, hvilket kan være en fordel at afstemme med de krav, ønsker og behov, der end måtte være hertil. Eksempelvis fås nogle crosstrainere med en overskuelig computer, der viser alle de nødvendige data, hvilket eksempelvis kunne være tid, distance, puls, hastighed, belastning og andet. Her kan det også være en fordel at overveje, hvilke data man ønsker vist, så man finder en crosstrainer med en computer, der viser de ønskede data. Det er også muligt at få nogle træningsprogrammer tilhørende crosstraineren. Dette kan også være en fordel at overveje og få afstemt med de krav, ønsker og behov, der end måtte være hertil.

Kombination af løb og cykling giver træning til hele kroppen

En crosstrainer kombinerer de bevægelser, der er impliceret i løb og cykling, hvilket vil sige, at man stort set får bevæget enhver muskel i hele kroppen. At hele kroppen bevæges under træning på crosstraineren kræver dog, at man benytter armene aktivt under træningen på crosstraineren. På den måde vil man opnå en højere effektivitet af træningen, hvilket medfører, at man får en del mere ud af sin træning. Træningsformen er også meget skånsom, hvorfor den kan benyttes som middel til genoptræning, da bevægelserne er meget kontrollerede og styrkende. Klik her for at se et stort udvalg af crosstrainere.

Redaktionen Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *