Iklæd dig med stil i efteråret

Efteråret er i den grad skudt i gang, og vi kan mærke lysten til at opgradere garderoben komme snigende. Det betyder fornyelse i bukser, strikbluser, sko osv. Meget kan vi bruge fra sommerens kolde dage, og måske har vi gemt noget tøj fra sidste års efterår. Mangler du nye klæder, der matcher til dette års tendenser, er webshoppen Nora og frække Frode et online tøjunivers, der sælger et bredt udvalg af modetøj til priser, der er gode og en kvalitet, der er mindst lige så god.

Sig farvel til morgenernes tøjkriser

Måske er du sen på den, måske føler du ikke, at du har noget tøj at tage på. Tøjkrisen opstår, og vi kender det alle. Det er i så fald en god idé at bruge noget tid i tøjbutikker eller online shops, så du kan tilføje nogle forskellige nye efterårs fund, der gør det lidt nemmere at sammensætte tøjet om morgenen. Enkle nye tøjdele, kan være med til at variere det ”gamle” tøj man har haft over længere tid.

Er du ikke hende, der kan se de mange muligheder for at sammensætte tøjet på forskellig vis, eller er du i tvivl om, hvilke efterårsnyheder du skal smide penge efter, kan du gå ned i dine yndlingsbutikker og spørge ekspedienten til råds. De hjælper hellere end gerne med at vejlede og finde noget tøj, du vil føle dig tilpas i.

Nethandel når det er bedst

Er du mere til nethandel og sidde derhjemme stille og rolig og shoppe efterårsnyheder ned i kurven, er der også råd for det. Som tidligere skrevet er webshoppen Nora og Frække Frode stedet, hvor kvinder kan finde et stort udvalg af tøj inden for mærkerne Cat & Co., Tim og Simonsen, PEP, Bæltekompagniet og Ofelia tøj. Der er noget til en hver smag og lejlighed, og med disse mærker er det nemt at kombinere nye efterårsfund med noget af dit tøj hjemme i skabet. Tag fx og sæt en lækker Ofelia bluse sammen med et par stramme jeans, eller ifør dig én af dine sorte kjoler fra skabet og sæt sammen med en sort ruskindsjakke fra PEP. Mulighederne er mange, og du behøver ikke udskifte hele garderoben for at opnå et stilfuldt look.

Redaktionen Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *