Få den rette mængde nikotin i e-væsken

Tobakscigaretter giver ’’krads’’ i halsen, og når man skifter over til e-cigaretter, er der mange, der savner denne følelse. Ønsker man denne følelse med en e-cigaret, gælder det om at vælge den rigtige nikotinstyrke og smag i sin e-væske. Smagen varierer naturligvis efter, hvad man bedst kan lide, og e-væsker er en smagssag, ligesom tobaksrygere køber cigaretter fra forskellige brands.

En e-væske består af naturlige e-cig aromastoffer, som skaber den ønskede smag, og væsken indeholder også en væskebase. Væskebasen er ofte en blanding af Propylenglycol og Vegetabilsk Glycering i farmaceutisk kvalitet. Ingredienserne findes i alle e-væsker og er afgørende for at fuldende dampens karakter. Det er også muligt at købe e-juice med tilsat nikotin.

Tobakscigaretter sammenlignet med e-damp

Ofte hersker der stort tvivl om, hvorvidt e-damp er ’’sundt’’ eller ’’usundt’’. Det er naturligvis sundest og bedst for helbredet, hvis man holder sig fra alt røg og damp, men kan man ikke helt det, er e-damp klart at foretrække.

Sundhedsstyrelser rundt om i verden har nemlig påvist, at dampen fra e-cigaretter er 95 % mindre usund end røg fra tobakscigaretter. Selvom der ofte tilsættes nikotin i e-væskerne, optager man kun den samme mængde dampe i kroppen, som den mængde koffein man optager, når man drikker en enkelt kop kaffe eller te.

Ydermere er nikotinmængden ved passiv damp også så begrænset, at man ikke betragter denne som værende farmakologisk effektiv – overhovedet. Faktisk har undersøgelser vist, at luften ved store trafikerede veje og i store, indre byer er mere usund at indhalere, end den mængde e-damp man udsættes for, hvis man sidder ved siden af en eller flere personer, som bruger e-damp.

Stort udvalg online

Der findes et stort udvalg af færdigblandede e-væsker online, som er klar til at dampe med det samme. Hvis man ønsker at blande sin e-væske selv, finder der også et bredt sortiment af aromaer og VPG-baser – både med og uden nikotin. Man kan være sikker på, at uanset hvilken e-juice man vælger, er produktionen foregået i forskellige laboratorier med meget høje krav til renlighed, sterilitet og sikkerhed, og alt er produceret med et minimum af ingredienser, hvor alle i øvrigt er af farmaceutisk kvalitet. På den måde er man sikret, at alle krav til lovgivningen om e-cigaretter er opfyldt.

Se bredt udvalg af E-væske på Smoke-it.dk.

Redaktionen Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *