Sundt og smukt hår

Ingen ønsker en dårlig hårdag, da det er noget, der virkelig kan ødelægge en ellers god dag og for alvor sætte en stopper for det gode humør. Og det er ingen hemmelighed, at håret hurtigt bliver tørt og livløst – især når det danske efterårs- og vintervejr sætter ind. Derfor er det vigtigt med en sund hårrutine og brug af rette produkter, der kan være med til at sikre charme, selvtillid og lækkert hår!

Tips til sundt hår

Der findes mange råd til at opbygge sundt hår, og det kan derfor være en jungle at finde rundt i, hvad der egentlig virker og giver den bedste effekt. Der er dog nogle grundlæggende hensyn, som det altid anbefales at tage; vask kun med shampoo et par gange om ugen, undgå overbørstning, lad om muligt håret lufttørre, brug en god hårkur, spis sundt, varieret og vitaminrigt og vær generelt omhyggelig med de produkter, du vælger at massere ind i hår og hovedbund.

Skæl og kløe er en grund til at give hovedbund og hår lidt ekstra opmærksomhed i dagligdagen. En irriteret hovedbund har ofte brug for ekstra fugt, for at hårvæksten øges, og håret bliver smukkere. Et mere glansfuldt hår opnås således ved pleje helt indefra rødderne.

Håret har således som alt andet skønhedsrelateret brug for omsorg for at bibeholde pragt og volume. Og netop volume kan være med til at bidrage til en wow-effekt, når håret for alvor slås ud. Og hvem ønsker ikke at være den, alle vender blikket mod?

Vil du gøre det lettere for dig selv at opnå den rette effekt og style håret problemfrit, er det ligeledes vigtigt at benytte sig af de rette produkter som en del af den rutinemæssige hårpleje, således hårstråene bliver bløde og medgørlige. Produkterne skal tilføre håret den rette mængde tekstur og fylde og samtidig være med til at sikre sunde og stærke hårstrå, der vedbliver at give personlig glæde.

Shop luksusprodukter online

Ønsker du sundere, smukkere og stærkere hår, så vælg luksushårpleje- og stylingprodukter fra Redken. Redken er blandt andet kendt for sin ikoniske status med revolutionerende produkter, der sikrer en perfekt kombination af attitude og avanceret udvikling. Produkterne kan købes til billige priser og samtidig med et stort seriesortiment tilpasses enhver type af hår. Find den der passer til lige netop dig hos Smukkere.dk! Klik her.

Redaktionen Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *