Forkæl dig selv

Selvom kalenderen siger, at det er forår, så er temperaturen stadig tæt på frysepunktet. Derfor er det de fleste, som har brug for lidt selvforkælelse for at komme igennem en gang dag. Vi guider dig, hvad du kan gøre for at forkæle dig selv.

Nyt tøj

Vi er lige kommet ind i en ny sæson, og derfor er der nye tendenser, som du skal opgradere din garderobe med. Dog er der nogen ting, som du skal forkæle dig selv med inden du går ud og investere i de nyeste tendenser. Foråret er sæsonen, hvor overgangsjakker er et must i din garderobe. Så sørg for, at du har mindst en af slagsen. Den mest populære overgangsjakke må være trenchcoaten. Så hvis du er til det klassiske og tidløst design, så bør du investere i en trenchcoat. Desuden er det altid en god idé at investere i sit tøj. Man skal altid gå efter kvalitetsprodukter. Aiayu er et dansk mærke, som i den grad fokuserer på kvalitet, og alle deres produkter af økologisk bomuld samt fair trade.

Et sundt liv

Selvom de fleste ikke forbinder selvforkælelse med sundhed, så kan et sundt liv gøre en masse ting for dig. Så sørg for, at du følger Sundhedsstyrelsens råd om dyrke motion i minimum 1 time om dagen. Hvis du har svært ved at finde motivationen til at dyrke motion, kan du med fordel finde en træningsmakker. En træningsmakker er en som du træner med, og hiver dig med ned i træningscenteret, når du ikke selv har lyst. En træningsmakker kan både være en kollega, en ven eller en kæreste – det er lidt underordnet hvilken relation I har, så længe personen kan formå at overtale dig. En anden måde hvorpå man kan få motivation er ved at melde sig ind i et træningscenter, som tilbyder holdtræning. Holdtræninger fokuserer på forskellige træningsformer, og du kan dermed vælge den træningsform, som du bedst kan lide.

Når du begynder at træne er det vigtigt, at du ikke negligerer din kost. Du skal sørge for at have en sund og varieret kost, og det indebærer at spise 600 gram af frugt og grønt om dagen. Desuden kan man med fordel lægge madplaner for ugen. På den måde mindsker du både dine omkostninger til mad samt du mindsker impulskøb.

Gør noget for DIG

Har du altid været ked af noget ved dig selv? Bliver du altid nervøs, når du skal møde nye mennesker, eller har du poser under øjnene, så er det på tide at gøre noget ved det! Dårlig selvtillid medfører en dårlig livskvalitet, så sørg for at få gjort noget ved de ting, som du er ked af. Når du tager en ændring i dit liv, så skal du huske på, at du skal lave ændringen, fordi DU gerne vil have det. Du skal aldrig ændre på noget ved dig selv, bare fordi andre beder dig om det.

Redaktionen Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *