Spar penge som nybagte forældre

Man er oftest ikke særlig gammel, når man lige er blevet nybagte forældre, og økonomien er derfor sjældent på sit maksimale. Budgettet kan derfor hurtigt skride, hvis man ikke er meget varsom omkring, hvad man bruger sine penge på.

Gør genbrug til en vane

Et af de områder i specielt kan spare penge på er produkter til jeres nyfødte baby. Her kan i med fordel benytte genanvendelige produkter. Genanvendelige stofbleer, vaskeklude, vaskesvampe mv. vil spare jer for mange penge i længden, da i ikke er nødsaget til at investere i nye produkter hele tiden.
Ydermere er det bæredygtigt og miljøvenligt at genbruge sine produkter, og dette er også en god grund til at gøre genanvendeligheden til en vane.
Webshoppen MiniE tilbyder økologiske og bæredygtige produkter til dig og dit barn, og her kan du få økologiske stofbleer i mange forskellige kvaliteter og mønstre.

 

Spar penge med rabatkoder

En anden måde hvorpå du kan spare nogle penge, er ved at benytte dig af de mange online rabatkoder, der findes på nettet. Hvis du leder ordentligt, vil du finde mange rabatkoder, som passer på den vare, som du lige var ved at købe til fuld pris.
De seneste 3 år har Zalando været danskernes mest fortrukne netbutik, når de shopper online. 2,6% af alt vores shopping foregår på Zalando, så hvorfor ikke få de ekstra rabatter?
Hos Cupoconcept.dk kan du modtage en rabatkode til Zalando som kan være alt fra en procentbesparelse, og gratislevering til vælg 2 for 3 på bestemte items.
Ved at benytte disse rabatkoder, vil du hurtigt opleve, hvordan der bliver mere luft i dit budget.

 

Benyt måltidsleverandører

Mange mennesker fristes rigtig nemt til at foretage hurtige impulskøb, når de handler ind i supermarkederne, og det er ikke altid man holder sig til indkøbslisten.
For at løse dette problem, vil det være en god ide at benytte måltidsleverandører. Her vil du få leveret mad lige til din hoveddør, og du vil være sikker på ikke at blive fristet på samme måde. Ydermere er det en fordel at bestille mad 1 gang om ugen. Det vil spare dig for en masse penge, men også tid, som du kan bruge på at være sammen med den lille.

Budgetvenligt tøj

Mange forældre går meget op i at deres barn er pænt klædt på i de rigtige kvalitetsmærker. Men disse kvalitetsmærker er en kæmpe byrde for dit budget, da dyrt børnetøj koster en bondegård.
Et nyfødt barn vokser hver eneste dag, og der vil derfor ikke gå mere end 2 uger før barnet vil vokse ud af tøjet igen, derfor kan det på ingen måde betale sig at investere i nyt kvalitetstøj hver 14. dag, hvis ens budget i forvejen er indsnævret.
Det ville derfor være en god ide at købe tøj fra de lidt mere budgetvenlige mærker. Du kan også med fordel købe tøj i genbrugsforretninger, så er du sikker på at betale en lav pris for et unik item til dit barn.

Redaktionen Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *