Julegaveidéer til manden i dit liv

Han er besværlig hvert eneste år, og der vender tilbage hver gang, I nærmer jer december måned. Du kan nemlig rykke for en ønskeseddel nok så mange gange, men det er sikkert ikke noget, der ændrer på den i forvejen tomme liste. Du er kort sagt på bar bund igen i år, men for at komme den tomme liste til livs, får du her nogle ideer, der helt sikkert vil falde i god jord, hvis han er en mand, der holder af mode samt stil.

Find det perfekte ur

En rigtig mand skal have et rigtigt ur. Det skal være et ur fra et af de store mærker, og det skal være den slags ur, der sætter den famøse prik over i’et. Det skal være simpelt, så det både kan gå til en casual stil, men stadigvæk holder til en mere formel lejlighed. Det er selvfølgelig aldrig lige til, men der er en række mærker, du kan have i kikkerten, hvis du ikke skal gå galt i byen. Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Daniel Wellington, fossil mm. Der er mange muligheder, og du skal nok finde et, han vil falde pladask for, hvis du holder dig til ovenstående mærker.

En skjorte til samlingen

Det er ikke sikkert, han har mange skjorter, men det kan også være, at garderoben er fyldt med dem. Dog skal du vide, at der altid er plads til endnu en. Skjorte er ligesom uret det perfekte bidrag til hans stil. Skjorter er som skab til skolen eller arbejdspladsen, men står der ligeledes et festligt arrangement på menuen, vil det også være et eminent valg, hvorfor det er en gode gave.

Få ham med på sneakermoden

Er hans sko en tand for slidte, eller er han ikke med på sneakermoden endnu? Det skal du have løst uanset hvad. Sneakers er på mode som aldrig før, hvilket skyldes det moderigtige look, der kombineres med en utrolig komfort gennem gummisålen. Det er et oplagt valg, og du kan ikke gå galt i byen med en sådan julegave – det skal nok få et stort glædessmil frem.

Rejs med stil

Alle ovenstående løsninger kan være med til at sætte gang i din mands mode til hverdag samt fester. Dog er det ydermere et perfekt outfit, hvis I skal afsted på en rejse, og har du eller I muligvis en i kikkerten, skal han naturligvis også rejse med stil. På denne side kan du finde kufferter, som nok skal passe perfekt til ham.

Brug ovenstående råd til at finde den rette gave – de skal nok blive et hit. God jul.

Redaktionen Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *