Billige hoteller: Spar 50% lige nu på hotels.com

Hotels.com holder netop nu 72-timers udsalg. Du kan altså finde billige hoteller i byer som Barcelona, Berlin og London, hvis du er hurtig.

Udsalget på hotels.com slutter ved midnat d. 11. august. For at få glæde af de billige hoteller skal du have afsluttet din rejse inden d. 30. september. Tilbuddet gælder for udvalgte hoteller i udvalgte byer, men de fleste populære storbyer og rejsedestinationer er med!

Søger du billige hoteller i Barcelona er der kun 1, mens der er 6 i Madrid. I London kan du vælge mellem 3 billige hoteller og i Berlin hele 10. Vil man gerne rejse ud af Europa er der også mulighed for at spare penge på hoteller. I Tokyo er der f.eks. 4 hoteller og i Shanghai 8. Den største mangel på udvalget af billige hoteller er dog at man ikke får rabat, hvis man skal til USA.

Find de billige hoteller her. God rejse!

Redaktionen Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *