løbebånd test

Hjælp til at finde det rette løbebånd

Det kan i mange forskellige situationer være godt og fleksibelt at have sit eget løbebånd, hvilket eksempelvis er fordi, man sparer en hel del transporttid ved ikke at skulle sørge for at komme til og fra fitnesscenteret. Herudover kan man også bedre tage sig nogle løbeture i hjemmet, når det passer, da det herved eksempelvis ikke skal afstemmes med vejrforhold. På den måde behøver man altså ikke løbe i noget vejr, man ikke finder rart at løbe i. Derudover kan man ligeledes se Tv-programmer på computer, tablet eller lignende, mens man løber, såfremt dette måtte være ønskeligt.

Der er dog nogle forskellige ting, der kan være ganske fordelagtige at holde sig for øje, inden man erhverver sig et nyt løbebånd, således man finder frem til det rette.

løbebånd test

Træningsformer og valg af løbebånd kræver afstemning

Man kan eksempelvis starte med at finde ud af, hvilke træningsformer man hovedsageligt udfører, hvorefter man kan sikre sig, at man på det givne løbebånd kan udføre den ønskede træningsform. Her kan man eksempelvis overveje løbebåndets maksimale hastighed, der helst bør være ret høj, såfremt man skal løbe hurtigt i form af intervalløb eller lignende, mens den maksimale hastighed på løbebåndet måske ikke behøver at være så høj, hvis man blot ønsker nogle gå- og/eller lunteture. Er dette afstemt, er der skabt et godt udgangspunkt for at få valgt det rette løbebånd, hvorpå man kan få opfyldt de givne træningsbehov, der end måtte være.

Praktiske overvejelser såsom vægt og størrelse

Udover ovenstående er der også praktiske overvejelser såsom løbebåndets størrelse, som bør drages ind i overvejelserne, således løbebåndet kan stå placeret på det ønskede sted. Hertil kan det også være en fordel at afstemme med sig selv og eventuelle medboere, hvor meget plads løbebåndet må fylde, så dette også er afstemt. Herudover vil de forskellige løbebånd også have forskellige vægte, hvilket også kan være en fordel at overveje, og dette gør sig især gældende i forbindelse med flytningen af løbebåndet.

Se meget mere om dette og find et godt og lækkert løbebånd til forskelligartede træningstyper herinde.

Redaktionen Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *