Giv dit outfit et eksklusivt præg med smykker fra Flora Danicas Marguerit-serie

Enhver stilbevidst kvinde ved, at det ikke er nok blot at sammensætte et gennemtænkt outfit. For at fremstå modebevidst og vise at man har gjort noget ud af ens outfit, er det altafgørende at tilføre outfittet nogle flotte accessories. Her er smykker en klassisk type af accessories, der kan pifte ethvert outfit op og aldrig går af mode. Hvis man ønsker at give sit outfit et moderne og feminint præg, kan dette skabes ved at bære smykker fra Flora Danicas ”Marguerit” kollektion.

Inspiration fra den danske natur

Flora Danica er et dansk varemærke med lange og stolte traditioner for smykkeproduktion, der går tilbage til 1953, hvor Orla og Grethe Eggert etablerede firmaet i familiens køkken i Valby. I takt med at efterspørgslen på de unikke smykker steg, flyttede firmaet dog fra de beskedne kår til større lokaler. I dag eksporteres smykkerne til hele verden. Grunden til, at smykkerne er blevet så populære, er pga. deres unikke design. Den oprindelig inspiration blev hentet i efterårsbladenes langsomme dalen, og den nære tilknytning til naturen har firmaet gennem tiden bibeholdt, så de i dag kreerer smykker, der er inspireret af den danske flora.

Marguerit-serien er et klassisk eksempel på, hvordan Flora Danica formår at indfange naturens mange detaljer og skabe yndefulde og elegante smykker med et romantisk udtryk. Marguerit-serien leder tankerne hen på den ro og harmoni, som den danske sommer bringer med sig, når margueritterne pryder de danske rapsmarker med deres smukke og enkle udtryk.

Find dine Flora Danica smykker online

Flora Danicas ”Marguerit” kollektion består af smykker i sterlingsølv eller belagt med 18 karats guld og fås både med mat og blankt finish. Det varierede udvalg giver rig mulighed for at finde et smykke, der kan komplimentere ethvert outfit. Så uanset om du vil pifte et casual outfit op eller afrunde et elegant outfit til en festlig anledning, er smykkerne særdeles velegnede. Smykkerne appellerer til kvinder i alle aldre, da de er moderne og feminine på samme tid.

Hvis du er på udkig efter et nyt og klassisk smykke, findes Flora Danica Marguerit smykker i et stort og varieret udvalg hos Jyderup Guld, Sølv og Ure, hvor du blandt andet kan finde halskæder, ørestikkere, armbånd og ørehængere fra kollektionen.

Redaktionen Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *